Szorongás

A szorongás és a stressz enyhítésére megoldást nyújthat a RESCUE Remedy elsősegély keverék, olvashatjuk a Medical News Today oldalán megjelent cikkben, mely egy klinikai vizsgálat eredményét tette közzé.

Tudományos vizsgálat azt találta, hogy a virágeszenciákból álló, RESCUE Remedy Elsősegély keverék, olyan természetes gyógymód, mely hasonló hatásossággal csökkenti a stresszt, mint a hagyományos gyógyszerkészítmények mindenféle mellékhatások nélkül, és függőséget sem okoz. A tanulmányt a Miami School of Nursing School kutatói végezték el, a Sirkin Creative Living Centerben (SCLC).

A RESCUE Remedy Elsősegély keverék

A Nelsons (az Originál Bach-virágeszenciák és a RESCUE keverék gyártója és forgalmazója) által készített RESCUE Remedy Elsősegély keverék öt Bach-virágeszenciát tartalmaz: ROCK ROSE – Molyhos napvirág a terror és a pánik enyhítésére, az IMPATIENS – Nebáncsvirág az irritáció és a türelmetlenség megszüntetésére, a CLEMATIS – Iszalag a figyelmetlenség, koncentráció hiány leküzdésére, a STAR OF BETHLEHEM – Ernyős madártej a sokk való boldogulásra és a CHERRY PLUM – Cseresznyeszilva az irracionális gondolatok megnyugtatására. Kényelmes spray vagy csepp formában kapható, segít a jobb érzelmi egyensúly kialakításában és gyors, kényelmes megoldás a mindennapi stressz oldására.

RESCUE Elsősegély keverék szorongás kezelésére

Rescue elsősegély keverék a természetes harmónia.

Szorongásra RESCUE keveréket

Ennek a független tanulmánynak az eredménye nem csak a napi stresszes helyzeteket átélőknek jó hír, hanem a 40 millió, amerikai orvos által diagnosztizált szorongással küzdő embernek is örvendetes hír.” – mondta Ronald Stram MD orvos, aki rendszeresen felírja a RESCUE Remedy Elsősegély keveréket az aggódó és stresszes betegek számára. A stressz veszélyezteti a betegség és a fertőzések leküzdésére való képességünket, sőt az agyra is hatással van, és ezáltal sebezhetőbbé válunk a mindennapi nyomással és problémákkal szemben.”

Klinika vizsgálat

A Rescue ™ Remedy 1930 óta népszerű stresszoldó, de eddig nem vizsgálták alaposan tudományos szempontból. Ez a tanulmány kifejezetten megvizsgálta a készítményt az akut szituációs stressz csökkentésére gyakorolt hatásának szempontjából. A kettős-vak klinikai vizsgálat összehasonlította a RESCUE Remedy Elsősegély keverék standard adagjának hatásosságát egy hasonló megjelenésű placebóval szemben egy 18-49 éves 111 főből álló mintában. A részvevőkkel elvégezték a Spielberger State-Trait Anxiety Inventory (STAI) vizsgálatot – a szorongás értékelésére szolgáló szabvány – a RESCUE Remedy Elsősegély keverék és a placebo alkalmazása előtt és után. Az eredmények azt mutatják, hogy a RESCUE Remedy Elsősegély keverék hatékony lehet a szituációs szorongás magas szintjének csökkentésében. Az eredményeket a Complementary Health Practice Review. tette közzé.

Forrás: Medical News Today, Rescue Remedy is an effective all-natural stress, anxiety reliever, study suggests, 2007.07.02.

Szorongás és a stressz tüneteit csökkenti a Rescue Elsősegély keverék.

 

0 válasz

Szólj hozzá!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük