A RESCUE® Elsősegély keverék története

Bach doktor egy angol kisvárosban, Cromerben próbálta ki először a RESCUE® Elsősegély keveréket nyilvánosan. Ezen a napon nagy vihar söpört végig a tengeren, melyről még az újságok is beszámoltak 1933. december 14-én.

ujsag01

Egy Sepoy nevű halászhajó bajba került, nem tudott már biztonságosan partot érni, ezért mentőcsónakot küldtek két halász megmentésére a süllyedő hajóhoz. Hat órán keresztül próbálkoztak a mentőcsónakok vízre bocsátásával, de a tenger túl viharos volt.

Microsoft Word - Sepoy Sources.doc

Az egyik mentőcsónaknak végül sikerült elérnie a bajba jutott halászhajót, és kimenteni róla egy halászt, aki korábban az árbochoz csapódott. Szája habzott, élettelennek tűnt, akit megmentői halottnak hittek. Amint a halászt sikerült partra szállítani, Bach doktor mindent megtett azért, hogy a halászt megmentse, ezért benedvesítette a halász száját egy eszenciakombinációval. Hitte, hogy új készítménye segítségére lesz ebben a helyzetben is. Bach doktor nem tévedett. Az általa kifejlesztett RESCUE® Remedy segített a sokkos állapotban lévő férfinek.  A legenda szerint a matróz felült néhány pillanat múlva, miután Bach doktor bekente a szája szélét és kért egy cigarettát. Csak ez után szállították kórházba.

A RESCUE® Elsősegély keverékről

A RESCUE® Elsősegély keverék különböző kiszerelésekben segítenek Téged abban, hogy talpon tudjál maradni egész nap, ne sodorjanak el a negatív események, boldogulj a kihívásokkal, és jól érezd magad a bőrödben.

A RESCUE® Elsősegély keverék öt egyedi Originál Bach-virágeszencia kombinációja, mely az érzelmi kiegyensúlyozottságot és a jó hangulat megőrzését és megteremtését szolgálja.

A RESCUE® keveréket generációk óta használják a világ számos országában a hétköznapok komfortosabbá tételére.

Amikor jól esne hátradőlni a RESCUE® termékek biztosítják a Lélek pihenését a belső harmónia megteremtésével.

A RESCUE® keverékkel megőrizheted nyugalmadat, és arra tudsz koncentrálni, amire éppen szükséges.

A RESCUE® (Elsősegély) keverék 5 Originál Bach-virágeszenciának a kombinációja.

  • Star of Bethlem (Ernyős madártej)
  • Rock Rose (Molyhos napvirág)
  • Impatiens (Nebáncsvirág)
  • Cherry Plum (Cseresznyeszilva)
  • Clematis (Erdei iszalag)

Kedvedre és körülményeidnek megfelelően választhatsz az eredeti CSEPP formulától kezdve, a praktikus SPRAY kiszerelésen át, a szájban elolvadó PEARLS (gyöngy) bliszteres kiszereléséig, vagy a 4 féle gyümölcsízesítésű cukormentes PASZTILLÁT és a narancsos BONBONT.

A RESCUE® keverék különböző változatai biztosítják, hogy mindig a helyzetnek megfelelően tudjanak támogatni, az irodában, otthon, az iskolában vagy az utazásaid során.

A Pasztilla és a Pearls kiszerelést vidd magaddal, ha repülőgéppel utazol, így nem terheli a maximális 100 ml folyadék keretedet.

Érdemes otthon a Cseppet is tartani, mert ha 4 cseppet teszel az 500ml-es ásványvizes palackodba, akkor egész nap élvezheted a támogatását.

A praktikus Sprayvel gyorsan és higiénikusan tudod bevenni a RESCUE® keveréket. Csak 2 fújás a szájba és már mehetsz is tovább.

A gyerekek kimondottan szeretik a finom, gyümölcsös ízesítésű Pasztillát. Nyugodtan beteheted a táskájába, nem fog összetörni, és akkor használja, amikor szüksége van rá.

A KIDS a gyerekbarát kiszerelésével tűnik ki a többi közül. Üvege és pipettája műanyagból készült, így ha megkaparintja a kis Csibész, akkor sem törik össze.

A RESCUE® Keverék gyengéden harmonizálja a gondolatokat és érzelmeket. Használhatják felnőttek, gyerekek, újszülöttek, de adhatjuk állatoknak is.

Néhány tipp hogy milyen esetekben használható:

  • hirtelen történő sokk vagy megrázó esemény alkalmával: baleset, vita, ijedelem, rémület, félelem vagy orvosi beavatkozás
  • izgatott lelkiállapot esetén: vizsga, állásinterjú, esküvő, dolgozat, felelés, késés esetén vagy türelmetlenségkor
  • kellemetlen esemény előtt: fogorvos, állatorvos,
  • krízis vagy traumás állapot fennállásakor: gyász, válás vagy munkahely változtatás.

Rövid idővel a bevétel után a RESCUE® érzelmileg stabilizál. Ezért ajánljuk, hogy mindig tarts a táskádban vagy autódban egyet az Originál RESCUE® (Elsősegély) keverék valamelyik formulájából. Sohasem tudhatod mikor kerülsz váratlanul olyan helyzetbe, amikor szükséged van a hidegvéredre.

Az Originál  RESCUE® keverék alkalmazása egymás után, korlátlan alkalommal megismételhető.

Figyelmeztetés:

Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy nagy dózisú fogyasztása hashajtó hatású lehet xillit tartalma miatt!

Rescue-csoport_k