Újbuda EgészségPart bejegyzés cover képe

Az Újbuda EgészségPart családi napot idén 3. alkalommal rendezi meg a Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) a XI. kerületben a Feneketlen-tó partján. A rendezők célja, hogy minél szélesebb körben terjesszük: az egészséget könnyebb megőrizni, mint a betegséget gyógyítani, illetve azt, hogy egészségesen születünk, ezt „csak” meg kell tartani.
Sajnos a mai világban ez nem könnyű, de ezen a rendezvényen minden adott lesz a helyes életmódra váltáshoz, vagy annak folytatásához.

  • Ezért veszünk mi is részt ezen a rendezvényen, hiszen Bach-doktor filozófiája a belső egyensúly megőrzése és annak visszaállítása teljesen egybevág a rendezvény céljával. Visszük az Originál Bach-virágeszenciákat és a RESCUE készítményeket, örömmel válaszolunk a kérdéseitekre és szívesen meghallgatunk benneteket, és és gyors tanácsokkal is szolgálunk nektek. Az együtt töltött idő nem lesz elegendő egy konzultáció lebonyolítására, de arra biztos elég lesz, hogy iránymutatást adjunk nektek, hogy merre induljatok el. És ha szükséges, akkor további közös gondolkodás egyeztetésére is lesz mód.
  • Kata Porta jóvoltából lesz színező sarkuk a gyerekeknek.  Kata színezőlapot készít a gyerekeknek, amihez viszünk rengeteg cerkát. A kész alkotásokat klasszul fognak mutatni majd otthon a faliújságotokon. 🙂
  • Viszünk tematikus kiadványokat a Bach-virágokról, amit hazavihettek otthoni tanulmányozásra, hogy mindig legyen kéznél a segítség.
  • Erre az alkalomra szuper pólót csináltattunk, hogy biztos megismerjetek minket. A RESCUE színében fogunk pompázni, azaz sárgában, mint a Nap.

Reméljük az idő is kegyes lesz hozzánk, és egy csodás napot tölthetünk együtt. Keressétek az Originál Bach-virágeszenciákat, mi várunk benneteket. 🙂

ÚJBUDA EgészségPart program

Színes programokkal, neves fellépőkkel, vetélkedőkkel és sok-sok nyereménnyel várjuk a családokat 0-100 éves korig!

10:00 A rendezvény nyitása

10:05 Ringató

10.40 Köszöntő

11:00 Alakreform edzés Rubint Rékával

12:00 Futóverseny eredményhirdetése I. rész

12:30 Egészségünkért 5 percben I. rész

13:00 Vásároljunk okosan

13:30 Egészségünkért 5 percben II. rész

14:45 Rock’n’Magic

15:15 Futóverseny eredményhirdetése II. rész

15:30 Kolompos együttes

16:15 Stahl Judit – uzsonnakészítés

17.00 Ünnepélyes Díjátadók

17:30 Farkasházi Réka és a Tintanyúl

18:15 Band of Streets

A szervezők a programváltozás jogát fenntartják.

Újbuda EgészségPart program 2017.09.24.

Újbuda EgészségPart program 2017.09.24.

0 válasz

Szólj hozzá!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük