RESCUE® – bőrápolás

Bőrünk a testünk védőpajzsa. Rajta keresztül érintkezünk a külvilággal. Ha sérelem ér minket, akkor bőrünkön nyomot hagy. Mindegy, hogy ez egy külső fizikai sérülés, vagy egy belsőnket ért. A bőrünk árulkodik a velünk történtektől.

Bach doktor Originál Bach-virágeszenciái hatással vannak a bőrünkre is. Lelkünk harmóniáját visszaállítva, bőrünk állapota is rendeződik. Nem véletlen, hogy a gyógyíreket használhatjuk külsőleg is, úgy is kifejtik hatásukat. Az öt eszenciából álló RESCUE keverék felhasználásával Nora Weeks – Bach doktor asszisztense – összeállított egy krémet, melyhez a CRAB APPLE Bach-virágeszenciát adta. Ez a krém segítségünkre lehet a bőrápolás során, vagy a bőrt ért irritáció nyomainak regenerálására.

Használhatjuk, ha az időjárás nyomott hagyott a bőrünkön, vagy, ha csípések, allergiás kiütések jelentek meg illetve masszírozás alkalmával is. ha elutazunk érdemes betenni a táskánkba, mert jól jöhet ha megütöttük magunkat, vagy ha izmainkat túlterheltük.

A technika fejlődésével, már nem csak krém, hanem gél formában is készül ez a kombináció, aminek hűtő hatását érdemes kihasználni.

RESCUE® gél 30g

RESCUE® krém 30g

RESCUE® krém 50g