RESCUE® – Vidd magaddal

Életünk során folyamatos mozgásban vagyunk. Gondoljunk csak bele, hogy életünk is egy nehéz és fárasztó utazással kezdőik, ami nem más, mint a születésünk. Vászontagosságát van, aki könnyebben van, aki nehezebben viseli, ahogy azt sem egyformán éljük meg, ha elmegyünk a szomszéd városba, vagy éppen a föld másik szegletébe megyünk. És az sem mindegy,, hogy ott milyen hatások érnek. valószínű, hogy a városlátogatás, kevésbé lesz megterhelő, mint egy dzsungel túra, vagy ha hőlégballonnal átrepüljük a sivatagot.

Vannak, akik a repülőtől félnek, vannak, akik hajóra nem ülnek, és olyanok is, akik a metrót nem szeretik vagy a mozgólépcsővel okoz gondot. Nekik ez komoly korlátok jelent a helyváltoztatás tekintetében. Lassabban jutnak el egyik helyről a másikra, így kevesebb idejük marad a nézelődésre, lemaradnak sok izgalmas és érdekes eseményről, azért mert nem mernek felülni valamelyik közlekedési eszközre.

Előfordulhat az is, hogy a munka miatt kell sokat utazni, az pedig külön tortúra annak, aki fél a repülőn vagy a vonaton. De muszáj menni, mert a munkahely ezt nem tolerálja.

Mindannyian hallottunk történeteket ilyen esetekről, amikor az alkohol vagy különböző gyógyszerek segítségével vészelték át barátaink vagy rokonaink az utazás viszontagságait, de azért ez nem a legmegfelelőbb megoldás.

De ha nincs is semmilyen ilyen irányú félelmünk, az utazás, akkor is tartogathat megannyi izgalmat. Gondoljunk csak arra, amikor késik a repülő, vagy elveszik a csomagunk, a baleseteket, vagy egy váratlan betegséget ne is említsünk. Ilyenkor nagyon jól jön Bach doktor öt Originál Bach-virágeszenciából összeállított keveréke, ami harmonizálja gondolatainkat és érzelmeinket erősíti türelmünket és bátorságunkat.

A RESCUE keverék jól jön a nyaralás során, vagy, ha táborba megy a gyerekünk, vagy ha a munkánk miatt sokat kell utazunk, vagy ha egyszerűen nap, mint nap a városi dugóban araszolunk.

RESCUE® Day Pearls gyöngy 28x

RESCUE® Day spray – alkoholmentes 20ml

RESCUE® Plus bonbon 10db

RESCUE® pasztilla citromos 50g

RESCUE® pasztilla fekete ribizlis 50g

RESCUE® pasztilla narancs 50g

RESCUE® pasztilla vörös áfonyás 50g

RESCUE® Night spray – alkoholmentes 20ml

RESCUE® Night Pearls gyöngy 28x