RESCUE® – a jó ízű cukorka

Számtalanszor kerülünk olyan helyzetben a munkahelyen, az iskolában vagy amikor közlekedünk,, hogy kibillenünk a jól megszokott nyugalmunkból.

Klasszikus, amikor összeszorul a gyomrunk, mert behívatott a főnök, vagy, mert az értekezleten pont nekünk kell felszólalni, és nem szeretünk sok ember előtt beszélni. Még a legjobb előadók között is van ám olyan, aki szorongva lép a közönsége elé! Vagy említhetnénk az utazást, a repülést, ami sok embernek okoz nehéz perceket. Az is lehet, hogy el sem jut messzebbi tájakra, mert fél repülőre ülni. Így sok sok csodás élményről marad le, amire egyébként pedig nagyon vágyik. Sok kisgyerek fél az iskolában a dolgozatírástól, izgul a felelésnél, de az is előfordulhat, hogy az oviban történt valami, ami miatt eltörik a mécses. Ilyenkor nem mindig tudunk ott lenni szülőként, hogy megsimogassuk a buksijukat, vagy a fülükbe súghassuk, hogy: “nyugi, minden rendben lesz!”.

Milyen jó lenne ilyenkor valaki vagy valami, aki bátorságot, türelmet, megnyugvást adna, hogy könnyebben boldoguljunk a számunkra kihívást jelentő helyzetekben.

Bach doktor 5 Originál Bach-virágeszenciából összeállított keveréke harmonizálja gondolatainkat és érzelmeinket, komfortosabbá teszik a megterhelő helyzeteket, melyet generációk óta használnak a világ számos országában.
Kortól nemtől függetlenül bárki használhatja.

Amikor jólesne hátradőlni, a RESCUE® keverék biztosítja a Lélek pihenését a belső harmónia megteremtésével.
Kortól nemtől függetlenül bárki használhatja. Adhatjuk állatainknak és növényeinknek.

Használjuk:

  • hirtelen sokk vagy megrázó esemény esetén: baleset, vita, ijedelem, rémület, félelem
  • izgatott lelki állapot esetén: vizsga, állásinterjú, esküvő
  • kellemetlen esemény előtt:  fogorvos látogatás, állatorvos
  • krízis vagy traumás állapot fennállásakor: gyász, válás, munkahely változtatás

A RESCUE® Elsősegély cukorkák praktikus csomagolásukból adódóan jól elférnek a táskánkban, nem törnek össze. A pasztilla klip-klap doboza könnyen nyitható és zárható. Diszkéren használhatók, hiszen, mindenki szokott cukorkát szopogatni, senkinek nem jut eszébe, hogy mi éppen egy kis bátorságot gyűjtünk!
A pasztilla négy féle finomabbnál finomabb ízben készül: narancsos-bodzás, fekete ribizlis, vörös áfonyás és citromos, melyek nem tartalmaznak cukrot. A töltött cukorkában pedig finom narancsos folyadék rejti magában a 4 csepp RESCUE keveréket.

Bárhova is megyünk legyen a táskánkban, mert sohasem tudhatjuk, hogy mit hoz a nap!

RESCUE® Plus bonbon 10db

RESCUE® pasztilla citromos 50g

RESCUE® pasztilla fekete ribizlis 50g

RESCUE® pasztilla narancs 50g

RESCUE® pasztilla vörös áfonyás 50g