Így használd a Bach-virágeszencia kérdőívet

A Bach-virágterápia 38 féle negatív érzelmi állapotot foglal magában. Ahhoz, hogy könnyebben ki tudd választani a legmegfelelőbb Bach-virágeszenciát, készítettünk egy ESZENCIAVÁLASZTÓ kérdőívet. Bach doktor 7 érzelmi kategóriába sorolta a virágeszenciákat, mi is ennek megfelelően csoportosítottuk őket. Nézd végig a csoportokban található összes leírást, melyek a csoport nevekre kattintva nyílnak le egymás után.

Mindegyik lelkiállapotodhoz egy egyszerű állapot meghatározás tartozik, amely elvezet Téged ahhoz a Bach-virágeszenciához, amelyre a fennálló helyzetben szükséged lehet.

Válassz

Ha úgy érzed, hogy jellemző Rád az adott érzelmi állapot, akkor jelöld be (klikkelj a négyzetre), majd, amikor mind a 38 végére ért, akkor KÉREM AZ ELEMZÉST gombra kattintva bemutatjuk Neked a jelenlegi érzelmi állapotod harmonizálásához szükséges eszenciákat, amit ki is nyomtathatsz, a NYOMTATÁS ikonra kattintva.

Maximum 7 virágeszencia

Maximum 7 Bach-virágeszencia összekeverését ajánljuk egyidejűleg. Ha 7-nél több eszencia került kiválasztásra, olvasd el figyelmesen az eszenciák leírását és válaszd ki a 7 legjellemzőbbet, ami a jelenlegi helyzetednek megfelel.

TIPP: Tegyed fontossági sorrendbe a kiválasztott eszenciákat és csak az első 7 eszenciát használjad egyszerre.

Ha problémád összetettebb, akkor fordulj Bach-virágtanácsadóhoz, aki kívülállóként egy beszélgetés után kiválasztja, hogy melyik Bach-virágeszenciák segítenek Neked.

A tanácsadók listáját itt találod.

Bizonytalanság
Úgy érzem, nem tudom, hogy mit akarok, de érzem, hogy nem vagyok a helyemen, de nincs határozott elképzelésem.
Úgy érzem, nehezen tudok dönteni, állandóan hezitálok. Gyakran ingadozik a hangulatom, egyszer sírok, a másik pillanatban meg nevetek.
Úgy érzem nincs erőm, belülről gyakran fáradtnak és gyengének érzem magam, nehezen állok neki a feladataimnak, gyakran halogatom őket.
Úgy érzem reményvesztett és csüggedt vagyok, nem látom a kiutat.
Úgy érzem,gyorsan elbátortalanodom, a legkisebb akadály esetén is elbizonytalanodom és csalódott leszek, általában borúlátó vagyok.
Úgy érzem, kevésbé bízom az ítélőképességemben, gyakran kérem mások tanácsát.
Félelem
Jelen irénti érdektelenség
Kétségbeesés
Magányosság
Másokkal való túlzott törődés
Túlérzékenység