Így használd a Bach-virágeszencia kérdőívet

A Bach-virágterápia 38 féle negatív érzelmi állapotot foglal magában. Ahhoz, hogy könnyebben ki tudd választani a legmegfelelőbb Bach-virágeszenciát, készítettünk egy ESZENCIAVÁLASZTÓ kérdőívet.

A kérdőív abban segít neked, hogy elkezdj gondolkodni önmagadról. Az elemzés során kapott javaslatban szereplő eszenciák leírását olvasd el. Ismerd meg a gyógyíreket. A leírások végén találsz segítséget az összehasonlítás bekezdésben, ahhoz, hogy ha nem egyértelműen rád jellemző a leírás, akkor még milyen eszenciák jöhetnek szóba. Gondolkodj el azon, hogy a leírtak mennyire igazak rád.  Esetleg kérdezd meg barátnődet vagy kedvesedet vagy azt az embert, akinek véleményében tejesen megbízol, hogy igaz lehet-e rád az adott leírás. Ő hogy látja.

Vannak állapotok, amik nagyon egyszerűek és a szükséges eszencia egyértelmű. Azonban az esetek nagy részében bonyolultabb a helyzet. Ehhez azt javaslom, hogy keress fel egy tanácsadót, aki biztos, hogy a számodra megfelelő keveréket fogja összeállítani.

Vágjunk bele

Bach doktor 7 érzelmi kategóriába sorolta a virágeszenciákat, mi is ennek megfelelően csoportosítottuk őket. Nézd végig a csoportokban található összes leírást, melyek a csoport nevekre kattintva nyílnak le egymás után.

Mindegyik lelkiállapotodhoz egy egyszerű állapot meghatározás tartozik, amely elvezet Téged ahhoz a Bach-virágeszenciához, amelyre a fennálló helyzetben szükséged lehet.

Válassz!

Ha úgy érzed, hogy jellemző Rád az adott érzelmi állapot, akkor jelöld be (klikkelj a négyzetre), majd, amikor mind a 38 végére ért, akkor KÉREM AZ ELEMZÉST gombra kattintva bemutatjuk Neked a jelenlegi érzelmi állapotod harmonizálásához szükséges eszenciákat, amit ki is nyomtathatsz, a NYOMTATÁS ikonra kattintva.

Maximum 7 virágeszencia

Maximum 7 Bach-virágeszencia összekeverését ajánljuk egyidejűleg. Ha 7-nél több eszencia került kiválasztásra, olvasd el figyelmesen az eszenciák leírását és válaszd ki a 7 legjellemzőbbet, ami a jelenlegi helyzetednek megfelel.

TIPP: Tegyed fontossági sorrendbe a kiválasztott eszenciákat és csak az első 7 eszenciát használjad egyszerre.

Ha problémád összetettebb, akkor fordulj Bach-virágtanácsadóhoz, aki kívülállóként egy beszélgetés után kiválasztja, hogy melyik Bach-virágeszenciák segítenek Neked.

A tanácsadók listáját itt találod.

Ne feledd

Nem vagyunk őszinték magunkkal. Nem tudjuk magunkat kívülről szemlélni, hogy milyenek is vagyunk valójában. Ezért fordulhat elő, hogy a kiválasztott eszencia nem működik. ekkor nagy a valószínűsége, hogy gyszerűen nem a megfelelőt választottad ki.
A Bach-virágterápia közel 100 éves múltra tekint vissza, a világ számos országában használják sikerrel.

Bizonytalanság
Úgy érzem, nem tudom, hogy mit akarok, de érzem, hogy nem vagyok a helyemen, de nincs határozott elképzelésem.
Úgy érzem, nehezen tudok dönteni, állandóan hezitálok. Gyakran ingadozik a hangulatom, egyszer sírok, a másik pillanatban meg nevetek.
Úgy érzem nincs erőm, belülről gyakran fáradtnak és gyengének érzem magam, nehezen állok neki a feladataimnak, gyakran halogatom őket.
Úgy érzem reményvesztett és csüggedt vagyok, nem látom a kiutat.
Úgy érzem,gyorsan elbátortalanodom, a legkisebb akadály esetén is elbizonytalanodom és csalódott leszek, általában borúlátó vagyok.
Úgy érzem, kevésbé bízom az ítélőképességemben, gyakran kérem mások tanácsát.
Félelem
Jelen irénti érdektelenség
Kétségbeesés
Magányosság
Másokkal való túlzott törődés
Túlérzékenység