RESCUE Night – Harmonikus alvás

Pihentető alvás a sikeres nap záloga! Manapság mindenki felelősségteljesen dolgozik, gyermeket nevel, ápolja a kapcsolatait szeretteivel, barátaival, iskolába jár, képzi magát, ezer felé kell megfelelnie. És ez sokszor azzal jár, hogy napközben rengeteg kérdéssel, problémával szembesülünk, amit nem tudunk megoldani. Rágódunk, keressük a megoldásokat, vagy éppen folytatjuk tovább a gondolatmenetet még akkor is, amikor már a biológiai óránk nyugovóra térne. Nehéz kikapcsolni, letenni a magunk mögött hagyott nap történéseit és ahelyett, hogy aludnánk, tovább folytatjuk a napot az ágyban is. Ezek a nem kívánt gondolatok tekeregnek tovább, ami alvási nehézségeket okoznak. Forgolódunk, vagy épp felébredünk az éjszaka közepén és nem jön álom a szemünkre.

Ez pedig hatással lesz a másnapi teljesítményünkre a munkahelyen, romlik a koncentrációs képességünk, nehéz meghozni egy egy döntés, váratlan helyzetekben nehezebb és lassabb a reakció idő. A környezetünkben lévő emberekkel türelmetlenebbek vagyunk, hiszen arra figyelünk, hogy magunkat képesek legyünk koordinálni, és ebbe nem fér bele már egy nyűgösebb gyerek, vagy kollégánk értetlenkedése, de még a párunk megértése is kihívást jelenthet ilyenkor.

Nyugalmas este, nyugodt éjszaka

A RESCUE® Night keveréket azoknak ajánljuk aki a rohanó mindennapokból nehezen kapcsolódnak ki. Az Originál Bach-virágeszenciák kombinációjából álló  RESCUE® Night keverék rövid időn belül elősegíti a lelki stabilizálódást és a testi-lelki pihenést. Megteremti azokat a körülményeket bennünk, amelyek ahhoz szükségesek, hogy jól tudjunk aludni.

Bach doktor klasszikus RESCUE® keveréke került kiegészítésre a White Chestnut (Fehér vadgesztenye) Originl Bach-virágeszenciával, mely segít fejünk „kiszellőztetésében”. Sokan ugyanis nem tudnak lefekvéskor „kikapcsolni”. Ébren fekszenek az ágyban, és azon kapják magukat, hogy gondolataik újra és újra bizonyos dolgok, helyzetek körül forognak. Ez a belső monológ nem hagyja, hogy megnyugodjanak, vagy éppen felébrednek az éjszaka közepén és elkezd járni az agyuk. A White Chestnut gondoskodik a „tiszta fejről”.

Aki ellazul, nyugodtabban alszik és kipihentebben ébred. Másnap jobban teljesít a munkahelyén, az iskolában. Nem fog gondok okozni egy nehéz feladat, az összpontosítás, a kitartó figyelem megőrzése, a tolerancia. Ez nem csak a munkánk minőségére, hanem a családi életünkre is hatással van.

A RESCUE Night keverékhez nem lehet hozzászokni, hosszú távú alkalmazása is lehetséges. A Bach-virágterápia  szelíd gyógymód, készítményeit bárki alkalmazhatja kortól függetlenül.

Legyen mindegy, hogy mit hozott a nap! Aludjál jól!

Kattints a képre a termékleírásokért!


RESCUE® Night csepp – alkoholmentes 10ml


RESCUE® Night csepp – alkoholmentes 20ml


RESCUE® Night Pearls gyöngy 28x


RESCUE® Night spray – alkoholmentes 20ml