Várandósság és szülés a Bach-virágeszenciákkal

A várandósság és a kisbaba születése sok előkészülettel és megterheléssel is jár. A testi és fiziológiai változások, a megoldandó feladatok, a jövő tervezgetése, az édesanya és a kisbaba megszületése komoly érzelmi kihívások elé állíthatják a kismamát és családtagjaikat.

Az első hónapok fáradtsága, a bizonytalanság, az aggódás, hogy hogyan is lesz tovább nem ismeretlen érzések, akik már voltak ebben a helyzetben. Aztán a test változása, melynek elfogadása sokaknak okoz nehézséget, illetve a szüléstől való félelem is gyakran megjelenik.

A szülés folyamata során felbukkanó érzések, melyek leggyakrabban a félelemhez kötődnek, hátráltathatják a folyamatot. Az ismeretlentől, a fájdalomtól illetve a kontroll elvesztésétől való félelemmel sok szülő nő találkozott, melyek a Bach-virágeszenciák segítségével tompíthatóak.

A szülés utáni időszak a gyermekágy a hormonális hullámvasút komoly kihívás elé állítja a kismamát. A kevés alvás, a hirtelen rázúduló rengeteg feladat és a felelősség, amivel találkozik elbizonytalaníthatja, az addig mindennel könnyen boldoguló embert is. De ez természetes folyamat! Ne félj beszélni róla, és ha szükséges kérj segítséget.

Kiadványunkban segítséget adunk a Bach-virágok használatához, és foglalkozunk ebben az időszakban gyakran felmerülő érzelmi állapotokkal is.

További letölthető tematikus anyagaink:

  1. Originál Bach-virágok és a RESCUE Elsősegély keverék
  2. Gyermekek és az Originál Bach-virágeszenciák
  3. ADHD – Hiperaktivitás és a Bach-virágeszenciák
  4. Bach-virágterápia állatoknak
  5. Bach-virágeszenciák állatoknak – tünettár

Kattints a képre a letöltéshez!

Várandósság és szülés a Bach-virágeszenciákkal