Üzemeltető

Név: CEE Naturline Kft.

Székhely: 1115 Budapest, Halmi utca 57.

Iroda: 1112 Budapest, Kőérberki út 36.

Adószám: 13216432-2-43

Telefon: +36 1 248-0164, 06 30 244-4028

E-mail: info{kukac}doskar.hu

Cégjegyzékszám: 01-09-913932

Tárhelyszolgáltató

Név: TRIAK Kft.

Székhely: 3700 Kazincbarcika, Herbolyai út 26/A.

Tel: 06 48 313-121;

E-mail: info{kukac}triak.hu

Tartalom felhasználása

A bachvirageszencia.hu honlapon található teljes tartalom, vagy annak részlete, legyen az bármely szöveg, szövegrészlet, szövegelem, grafika, grafikai elem a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében szerzői jogvédelem alá esik. A megjelenő tartalmak szerzői vagyoni jogainak jogosultja – amennyiben azt másként a tartalomban nem jelöli – a  bachvirageszencia.hu tulajdonosa, CEE Naturline Kft. (továbbiakban: Jogtulajdonos).

A weboldal egészének vagy egyes részeinek (szöveg, fotók stb.) bármilyen módon történő felhasználását, reprodukálását, átdolgozását, terjesztését, többszörözését, tárolását, nyilvános fórumon történő előadását kizárólag a weboldalra történő hivatkozás feltüntetésével engedélyezi a Jogtulajdonos, ennek hiányában megtiltja, és ha tudomására jut ilyen illetéktelen felhasználás, megkezdett naponként és felhasznált elemenként 15 000 Ft felhasználási díj megfizetése ellenében engedélyezi.

A felhasználási díjról Jogtulajdonos a felhasználás időtartama alatt minden hónap utolsó munkanapján átutalásos számlát állít ki, melynek teljesítési határideje a számla kiállítását követő 8. munkanap.

Amennyiben a felhasznált tartalmat a felhasználó más számára ellenszolgáltatás fejében teszi hozzáférhetővé, úgy a felhasználó az ebből származó vagyoni előnyt köteles Jogtulajdonos számára átengedni.

A fentiektől eltérni kizárólag a Jogtulajdonos és a felhasználó előzetes írásbeli megállapodása alapján lehet.

A jelen felhasználási feltételek be nem tartása a jogosulatlan felhasználók számára jogkövetkezményekkel jár.

A honlap használatából, a honlapon található ötletek, javaslatok alkalmazásából eredő károkért Jogtulajdonos felelősséget nem vállal, azokat bárki csak a saját felelősségére alkalmazhatja.

A Weboldalon található külső hivatkozások (a bachvirageszencia.hu-tól eltérő címtartományra mutató link) követésével letöltött tartalom nem áll a honlap üzemeltetőjének befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket a honlap üzemeltetője törli, vagy módosítja.