Gyermekek és a Bach-virágeszenciák

A gyerekek jóval érzékenyebbek, mint mi felnőttek. Már születésük alkalmával meg tapasztalják az elválás súlyos érzését, a fogzással a fájdalommal való megküzdést. Láthatatlan antennáikkal édesanyjukra csatlakozva érzékel a szeretet és a biztonságot nyújtó meleg fészek minden rezdülését. Ha rossz napunk van, akkor ők nyűgösek, türelmetlenek. nem tudják mi van, csak azt, hogy a harmónia felborult.
Aztán a bölcsiben és az oviban jönnek a kihívások, konfliktusok barátokkal és nehéz számukra a szabályokhoz való alkalmazkodás is. Félnek, izgulnak, vagy épp szoronganak. Némelyikük örömmel szerepel, sőt mindent elkövet, hogy ő legyen a központban, mások pedig szégyenlősen, önbizalomhiánnyal küzdve szeretnének láthatatlanná válni.

A velük szembeni elvárásokra különbözőképpen reagálnak. Vannak ábrándozók és vannak türelmetlenül toporgók, és az agresszió is megjelenhet ebben a korban. Elfojtott feszültségek, amelyek hisztiben, düh rohamban törnek utat, vagy épp szőnyeg alá söpörve körömrágásban vagy egyéb feszültséglevezés formájában jelennek meg.

Akármilyen életszakaszukban is vannak gyermekeink, mindannyian azt szeretnénk, hogy jól érezzék magukat a bőrükben. Ehhez nyújtanak segítséget a Bach-virágeszenciák, melyek szelíden mellékhatások nélkül nyújtanak támaszt a nehezebb időszakokban.

Tematikus kiadványunk ízelítőt ad a gyermekeknél gyakran előforduló problémák Bach-virágeszenciákkal történő kezeléséről.

További letölthető tematikus anyagaink

  1. Originál Bach-virágok és a RESCUE Elsősegély keverék
  2. Várandósság és gyermekszülés a Originál Bach-virágeszenciákkal
  3. ADHD – Hiperaktivitás és a Bach-virágeszenciák
  4. Bach-virágterápia állatoknak
  5. Bach-virágeszenciák állatoknak – tünettár

Kattints a képre a letöltéshez!

Gyermekek és a Bach-virágeszenciák