Messi

Dr. Guiliano Poser meggyógyította Messit a bajnokság előtt és segített lefogyni Gonzalo Higuainnak a Bach-virágeszenciák segítségével. – írja a brit The Sun napilap. Az észak-olasz orvos alternatív módszerekkel dolgozik, akivel 2013-ban találkozott először Lionel Messi. Az orvos javaslatára megváltoztatta életmódját.

2013-ban a Barcelona sztárja, miután sorozatosan sérüléseket szenvedett, ami folyamatosan gátolta a pályán, úgy döntött, hogy életmódot vált.

Fiatalabb éveiben pizzán és vörös húson élt, azonban, ahogy telt az idő szervezete egyre kevésbé tolerálta ezt a fajta étkezést, és ráadásul sokszor hányt is. Ezért Olaszországba repült, ahol dr. Poser segítségét kérte a gyógyulásához.

dr. Poser terápiája

Dr. Poser két évtizede sportolók gyógyításával foglalkozik, módszerei között kulcsfontosságú szerepet játszik  a táplálkozás beállítása, a tartásjavítás, a Bach-virágterápia, a kineziológia,  az oszteopátia, a masszázs és az érzelmek kezelése.

Messi elvesztette négy év után az Aranylabdát, ami nagy riválisához Cristiano Ronaldohoz került. Egészségi állapota és sérülései jelentős szerepet játszottak ebben, ezért szigorú terápiát írt elő dr. Poser. Messi azt nyilatkozta diétájával kapcsolatban egy argentin újságírónak, hogy „csak azt eszi, amire a testének szüksége van és nem azt, amit akar.”

Elhagyta azokat az ételeket, amiket a szervezete nem tolerált, a tésztákat, az élesztőt, a finomított fehér lisztet, ami a pizza és a tészták alapanyaga, és a fehér kenyeret. A sertés- és a marhahús, a tojás, a tengeri herkentyűk és a tejtermékek szintén lekerültek Messi étlapjáról. A szénsavas italokat yerba mate teára cserélte, és nem ivott alkoholt egyáltalán.

Messi és Poser

Messi és Poser

Az ételeit organikus alapanyagokból, frissen készítették, italait ásványvízre és koffeinben gazdag mate teára cserélte.

„ A zöldségek és szezonális gyümölcsök és jó minőségű ásványvíz az izmaink alapvető üzemanyaga. csökkenteni vagy meg kell szüntetni a kész- és félkész ételek bevitelét, amelyek tele vannak permetszerrel, adalékanyaggal, antibiotikummal és gyógyszerrel.”-mondja dr. Poser.

Messi a Bach-virágeszenciák és a RESCUE keverék használatával csökkentette az idegességét és a stresszt, ami a gyakori hányásokat okozta neki a pályán.

Rescue Elsősegély keverék alkalmazása pohár módszer

Rescue Elsősegély keverék alkalmazása pohár módszer

Az étrend változtatásánál nem álltak meg. A gyógyító palettája ennél sokkal színesebb volt. Arra bátorította Messit, hogy kezeljék érzelmeit pszichoterápiával és használja rendszeresen a Bach-virágeszenciákat. Ez utóbbi hippis megoldásnak hangzik a stressz és az idegesség megszüntetésére, – írja a cikk írója (én meg csak mosolygok ezen 🙂 R.K. ) – de a Bach-virágok képes helyreállítani a a test és a lélek közötti egyensúlyt és harmóniát. A tudomány szerint az agy limbikus rendszerére hat- olvashatjuk a cikkben-, mely az érzelmek, a memória és az arousal (A szervezet általános izgalmi és éberségi állapota) központja.

De mik is azok a Bach-virágeszenciák?

A Bach-virágeszenciák rendszere egy angol orvos, dr. Edward Bach nevéhez fűződik, aki az 1930-as években dolgozta ki módszerét.

Bach szerint a vadon élő virágok kivonatával lehetővé válik az érzelmi stressz csökkentése, mely befolyásolja az egészségi állapotot. Hiszi, hogy szelíden helyre állítja az egyensúlyt a test és a lélek között, úgy, hogy kiszorítja a negatív érzelmeket, mint a félelem, a gyűlölet, a harag, a határozatlanság és az aggodalom, ami megzavarhatja az egész személy belső egyensúlyát.

A Bach-virágeszenciák békére és boldogságra ösztönöznek, így a test szabadon gyógyulhat.

„A test betegsége önmagában nem más, mint a lélek és a lélek közötti diszharmónia eredménye. Távolítsd el a diszharmóniát, és visszanyerjük a lélek és az elme közötti harmóniát, és a test újra tökéletes lesz minden részében.” – mondta Dr. Bach.

Bach-virageszenciák

Bach-virágeszenciák

És nem Messi az egyedüli

Nem csak a labdarúgók használják a Bach-virágeszenciákat, hanem több filmsztár is a Bach-virág használók táborát erősítik. Salma Hayek, Cate Blanchett, Jennifer Aniston és Emma Watson színésznők, mindannyian használják ezt a holisztikus gyógymódot, hogy megőrizzék nyugalmukat, amikor nagy nyomás alatt vannak.

Az életmódváltás segített a 31 éves Messinek, folytatni a versenyt, nem is akár hogy! A 3 kilóval könnyebb Messi, jó formában tért vissza a pályára, míg 2014-2015-ös szezonban csak 41 gólt rúgott, addig most 58-at. Ráadásul részt tudott venni 11 olyan meccsen, amit lehet, hogy ki kellett volna hagyni a múltbeli sérülések miatt, ha ez az életmódváltás nem történik meg. Poser tanácsai jó formába hozták Messit, ami segített számára megőrizni előkelő pozícióját 31 éves korában is.

Doktor Poser leghíresebb kliense, a világ egyik legnagyobb futball sztárja, Messi volt. „Azt kell, hogy mondjam, hogy Messi miatt felfordult az életem, különösen az első 3 hónapban, amikor folyamatosan csörgött a telefon és a világ minden tájáról kerestek meg az újságírók.”-mondta dr. Poser. „De ez a helyzet bárki életét befolyásolta volna, különösen egy olyan nyugodt életet, mint az enyém. Az egész világon látták, és látják Messit, és azóta már nem tudják kétségbe vonni a módszeremet.”

És Messi nem Poser egyetlen sikertörténete. Gonzalo Higuain a Chelseahez játékosa és a Juventus argentin középpályása, Paulo Dybala is doktor Poser tanácsait követik.

Gwineth Paltrow

Gwineth Paltrow

Ne felejtsétek: A megoldás, néhány csepp megfelelő Bach-virágeszencia vagy RESCUE keverék a nyelvre vagy vízbe, mely segít megszüntetni a félelmet, aggódást, gyűlöletet és határozatlanságot. – írja az újság.

Forrás:

The Sun: Messi Business, Giuliano Poser cured Lionel Messi from sickness before game and helped Gonzalo Higuain lose weight with a Bach flower remedy

0 válasz

Szólj hozzá!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük